Cases

Logo_Donar_2014_2015

Donar                                                 april 2015

De meervoudig landskampioen basketbal, Donar uit Groningen, start jaarlijks in de maand april met de verkoop van seizoenkaarten voor het nieuwe seizoen. Noppers Support adviseert en ondersteunt de club m.b.t. verbetering van het gehele verkooptraject. Doel hiervan is om intern optimale grip op het administratieve proces te verkrijgen, het klantvriendelijker voor de fans te maken, en het aantal verkochte seizoenkaarten te vergroten.

 

 

 

Openluchttheater Borger

Openluchttheater Borger                  vanaf april 2015

Stichting “De Groene Ruimte” geeft jaarlijks aan het einde van de zomer een vijftal toneeluitvoeringen in het openluchttheater in Borger. Noppers Support adviseert en ondersteunt de stichting bij het verbeteren van de marketing, communicatie, sponsoring en (online) kaartverkoop. Doel hiervan is om met nieuw elan het Openluchttheater Borger te presenteren bij de bevolking en toeristen en om de kaartverkoop een impuls te geven.

 

 

De MolenbergDe Molenberg Delfzijl                        vanaf september 2015

Theater en Congrescentrum De Molenberg in Delfzijl is het kloppend hart van de culturele activiteiten in deze
Groninger havenstad. Jaarlijks worden er ruim 70 professionele voorstellingen en vele andere activiteiten georganiseerd.
Noppers Support verzorgt de projectleiding bij de implementatie van de vernieuwde online kaartverkoop.
Daarnaast verzorgt Noppers Support een traject van verbetering van de marketing-analyse. Doel hiervan is het verkrijgen van betere managementinformatie en het vergroten van de effectiviteit van acties.