Ticketing

zaalplattegrond donarDe ticketing (of kaartverkoop) is een belangrijk onderdeel binnen elke sportorganisatie. Het zorgt voor de broodnodige inkomsten en voor de aanwezigheid van publiek op de tribunes. Desondanks wordt de waarde van ticketing nog onderschat. Te vaak blijft de kaartverkoop beperkt tot het “bieden van een mogelijkheid om kaarten te kopen”. Dat is een gemiste kans.

Bij goede ticketing gaat het erom dat het belangstellenden zo eenvoudig en aantrekkelijk mogelijk wordt gemaakt om kaarten (en eventueel gerelateerde producten) te kopen. Dit leidt gegarandeerd tot hogere opbrengsten en tevreden klanten/fans. Daarnaast is de kaartverkoop ook de plek/het moment is waar directe communicatie met de klant plaatsvindt en waar waardevolle marketing-informatie verzameld kan worden.

Noppers Support geeft advies en biedt praktische ondersteuning/uitvoering op de volgende gebieden:

  • Optimaliseren kaartverkoop proces
  • Realiseren/verbeteren online ticketing
  • Analyse bestelgedrag en effectiviteit promotie
  • Verbeteren combinatie promotie en kaartverkoop
  • Vergroten omzet kaartverkoop

 


Bent u zoek naar een betaalbare oplossing voor online kaartverkoop én online betaling via uw eigen website? Noppers Support levert u de betrouwbare software, gecombineerd met praktische ondersteuning en effectieve promotie. Alles goed geregeld, zonder grote investering in geld, tijd of kennis.

Lees meer!!


 

Alle kennisgebieden voor Sport: